Over ons

Wij zijn Mark, Ilse, Jeroen en Eveline Gall. Ilse komt uit België en Mark uit Nederland, en wij zijn inmiddels 27 jaar samen. In 2007 is Jeroen geboren en Eveline in 2008. Tot 2017 woonden we in België in de buurt van Antwerpen.

Tijdens onze laatste zomervakantie in Spanje leerden we Anke & Hans kennen, die op zoek waren naar mensen die de activiteiten van hun mooie bedrijf 123casitas wilden overnemen. Vrij snel hebben we toen besloten de stap te wagen en het roer van ons hectische bestaan in België en Nederland om te gooien. De energie en toewijding die we jarenlang aan onze werkgevers hebben gegeven, zijn we nu aan het investeren in onze nieuwe uitdaging.

Onder de vlag van 123casitas verhuren wij ruim 15 kleine tot grote vakantiewoningen in de omgeving van El Perelló. Zelf wonen wij op de Finca La Roca Blanca in El Perelló.  Op het terrein van La Roca Blanca staan een aantal authentieke Spaanse huisjes, die met veel liefde en zorg zijn gerestaureerd tot vakantiehuisjes. Ook is er een groot gemeenschappelijk zwembad waar de gasten van de huizen een verkoelende duik kunnen nemen. Daarnaast verhuren en beheren we in de nabije omgeving van El Perelló nog een 10-tal andere vakantiewoningen. Nagenoeg al deze huizen hebben een privé zwembad en ze zijn allemaal heerlijk rustig en midden in de prachtige natuur gelegen.

Wij hopen dat ons concept u aanspreekt en dat we u binnenkort mogen verwelkomen in één van onze huizen.